Mag de hond mee naar het pretpark?

Lekker in de achtbaan met je hondje….

De Efteling

Huisdieren zijn niet toegestaan in de Efteling. Eigenaren van honden kunnen hun hond gratis achterlaten bij de kennel, ingericht bij de hoofdentree.
Let op: je hond wordt hier niet uitgelaten noch gevoerd. Om het je hond zo prettig mogelijk te maken, mag je natuurlijk altijd een kleedje of speeltje meenemen.

Hulp- en geleidehonden zijn welkom in de Efteling. Een hulp- of geleidehond moet herkenbaar zijn door een hesje en op de dag van het bezoek worden aangemeld bij de Gastenservice (links bij de hoofdentree van de Efteling). Hulp- of geleidehonden mogen mee in alle winkels en restaurants.

Als de hond niet meegaat in een attractie, maar erbuiten blijft wachten, moet er een begeleider bij de hond blijven.
Meer informatie op www.efteling.com


Julianatoren

Het is toegestaan om honden aangelijnd mee te nemen in het park, mits de honden eerst in het bos bij de parkeerplaats uitgelaten worden.
Het is niet toegestaan om huisdieren mee te nemen in de attracties en in het Jul & Julia Theater. Ongelukjes ruim je zelf op. Een hondenschepje kun je afhalen bij de portier van de hoofdingang.

Tussentijds mogen de honden uitgelaten worden in het bos (bij de parkeerplaats). Het baasje krijgt dan een stempel op zijn hand, zodat jullie daarna weer naar binnen kunnen.
Meer informatie op www.julianatoren.nl


Madurodam

Huisdieren zijn niet toegestaan in Madurodam. Eigenaren van honden kunnen hun hond gratis achterlaten bij de kennel. Dit zijn hokken van 1x1x1 meter.

We hebben een beperkt aantal plaatsen. Daarom is het handig om vooraf te reserveren via de receptie (+31 70 41 62 400).

Hulp- en geleidehonden zijn welkom in Madurodam. Een hulp- of geleidehond moet herkenbaar zijn door een hesje en een legitimatie hebben.
Meer informatie op www.madurodam.nl


Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door: